hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 30.07.2017
 • UTEPLASS MAKEOVER: FØR- OG ETTER BILDER

  Da er jeg tilbake etter en liten ferie. Har brukt tiden på å male hagemøblene som jeg den gang har hentet gratis. Sier bare Finn.no. Det har vært veldig gøy og litt slitsomt med malingen. Sola har skint, jeg er blitt brun, møblene er blitt hvite. Jeg har lært meg hele topp 40 hitlisten utenad og blitt lettere hjerneskadd av å puste inn lakk i flere dager. Har hatt maling på huden og i håret. Mange døgnfluer har dødd. Dessverre. Men jeg fant ut at jeg måtte være nådeløs, ellers ville jeg aldri blitt ferdig.

  Så her kommer bildene, håper du liker!  Ser at møblene fortsatt har "tøfler" på. Utrolig hvor lang tid det tar før malingen er helt tørr. Og slik har jeg gjort det: vasket møblene med kraftvask, skylt av med vanlig hageslange, malt tre strøk og latt det tørke 12-24 timer mellom hvert strøk. Voila.

  Nå må du nyte søndagen<3

  //Nicole

  #interiør #uterom #hagemøbler #minimalisme #terrasse #hage #blogg #sommer #søndag

  LES OGSÅ: terrasseinspo

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

 • 07.07.2017
 • Terrasse inspo

  Nå hvor det er så fint ute har jeg hentet frem terrassemøblene igjen. Har litt begrenset med midler og derfor er ikke min terrasse helt ferdig stylet. Fikk gratis hagemøbler av en nabo som skal fikses opp og males. Har en grill som er tom for gass og ikke er blitt brukt siden 2011. Men jeg gir ikke opp. Hagemøbler er ikke øverst på prioriteringslista. Men det er lov å drømme og jeg vet hva jeg liker.

  Så her kommer min terrasse inspo:


  Bilder lånt fra Pinterest


  Dere kan gjenkjenne min interiørstil også ute?! Jeg liker svart hvit, grått, materialer som ubehandlet treverk, metall og kurv. Av blomster foretrekker jeg å kun velge hvite og grønne. Det blir en litt roligere og renere stil for meg da. ELSKER hvite blomster. Svarthvite puter og tepper. Ikke så mye dilldall, bare litt.

  Hva  er finere enn å spise på terrassen med barna? Og å grille med venner? Sommeren er det beste som finnes!

  Så med dette ønsker jeg deg en fantastisk fredag. Om du skal handle blomster, hagemøbler eller puter så har du kanskje fått litt inspirasjon her? Nyt sola, sommeren og været<3

  //Nicole

  #terrasse #inspirasjon #uteplassen #uterom #hagemøbler #interiørarkitekt

   

  LES OGSÅ: min stil

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

   

   

   

   

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no