hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 09.09.2018
 • HVORDAN STYLE SOFABORDET?

  Heisann!

  Det finnes mange måter å "pynte" stuebordet på. Ikke alle er like fine eller praktiske. Selv synes jeg at det må være plass igjen til å sette kaffekoppen, vinglasset, mobilen eller kaken altså ikke for fullt.

  Så her kommer mitt forslag:

  Du trenger

  2-3 store bøker eller et brett i nøytrale farger

  en plante eller vase med en blomst/grønn kvist som er litt høy

  kubbelys

  2-3 telysholdere eller små (gjerne runde) deko gjenstander

  Slik gjør du

  Bruk gjerne ulike materialer/teksturer som treverk, glass, kurv, filt/ull, metall eller stein. Helst i nøytrale farger som hvit, grå, beige og sort samt grønt fra panter eller blomster.

  Begynn med å stable bøkene oppå hverandre, parallelt til bordkanten. Ryggen til bøkene gjerne ut mot inngangen til stuen. Sett vasen bak bøkene slik at den vender vekk fra dem som sitter i sofaen. Så setter du kubbelys, telysholdere og små gjenstander foran dette og oppå bøkene. Eksperimenter litt med å flytte rundt på tingene, bytte ut noe og se på det fra ulike vinkler til du er fornøyd.

  Voila, du kan ringe venninnene og sette på kaffen.

  Klem og nyt søndagen

  //Nicole

   

 • 15.04.2018
 • HOUSE OF NICOLE NEWS

  Hi you guys! Våren er på vei og jeg har fått inn noen nye møbler. Bildene er fra gangen og stuen. Ha en fantastisk søndag <3

  #interiør #stue #vår #planter

 • 10.03.2018
 • VIS FINGEREN TIL SNØEN

  Hei dere

  Håper alt bra på lørdagsmorgen der. I det siste har jeg fokusert mest på Instagram, det har dere kanskje merket. Helt siden november slet jeg litt med å blogge fordi vi hadde en vannlekkasje med påfølgende kaos her. Fremdeles har jeg en del esker som må pakkes opp men har en frist til slutten av april hvor vi skal holde en familiefeiring her hjemme. So far so good.

  Nå sitter jeg her og må si at det føles godt å blogge igjen. Nye innlegg ble etterspurt. Jeg ble også litt i tvil fordi ryktet oppstå at blogging er over og ut. Men hey, who cares. Synes fortsatt det er gøy selv om bloggingen har fått flere dimensjoner nå og vi er blitt mer generelle influensere. Jeg fokserer som sagt mest på Insta nå og har også planer om å lage noen youtube videoer.

  En kort oppsummering på hvordan livet har vært siden november. Først var det en ganske stressende periode hvor gulvene her ble revet ut, halvparten av tingene våre ble kjørt på lager, 2 store og bråkete byggtørkere ble plassert i leiligheten og møbler ble satt der hvor de vanligvis ikke pleier å stå. Ble mer og mer sliten i denne perioden fordi det vanlige livet med jobb og barn fortsatte jo. Rett før jul ble ting litt bedre. I hele jula og helt til over nyttår var jeg i Tyskland uten barn og har kost meg utrolig mye med familie og venner, samt blitt kjent med flere nye mennesker. Kom tilbake full av positivitet og nye planer men ble møtt av en vegg med kulde, snø og gretne mennesker. Det var nedtur altså, så mye jeg elsker Norge.

  I mer eller mindre hele januar var jeg og barna plaget av sykdom og forkjølelser. Så kom februar og alt begynte å lysne litt gjen. Det ble skiturer, aking, snøborgbygging og masse kaffe og vinkos mens været ute stort sett var uforandret. Derfor så jeg meg nødt til å hente våren inn i stua og vise fingeren til snøen. Er virkelig utålmodig for vår nå. I Tyskland er det vår for lengst og jeg blir så misunnelig når mine tyske venner poster bilder av kaffedrikking ute i sola osv. Heldigvis har jeg fått bestilt en jente tur til Palma med yndlingsjentene mine i september. Må si det også hjelper på vinterblues`n.

  Så, nok med det. Her kommer min lille vårdeko for stua:

  Kirsebærkvister fra blomsterbutikken og nye puter fra Kid

  Teppet kjøpte jeg på Home and Cottage på tilbud, blir så mye lunere nå)

  So long you guys, jeg må komme i gang med dagen min. En del planer;) Nyt helgen!

  #nterør #vår #kvist

 • 08.10.2017
 • NY FARGE PÅ STUE OG KJØKKEN!

  Hei og hopp! For et vær vi har. Jeg må ha vært veldig snill for å få så mye sol rundt bursdagen min. Da var jeg et år eldre og fikk heldigvis massevis av kjærlighet av de rundt. Har kost meg både på jobben, med barna og med venninne vinkveld her hjemme. Så alt sammen, tipp topp<3

  Og endelig har jeg tatt fatt i et prosjekt som jeg har tenkt på lenge. Nemlig å male stue og kjøkken. En dag fra 07 til 02 senere var jeg endelig ferdig.

  Hva synes dere?

  Nå ønsker jeg dere en superfin søndag<3

  //Nicole

  #stue #interiør #søndag #maling #inspirasjon #interilrblogg

 • 29.08.2017
 • Høst inspirasjon stue

  Da ligger jeg fortsatt syk. Mens jeg kjeder meg vil jeg gjerne gi deg litt påfyll på inspirasjon til høsten. Det blir kaldere, stemningen forandrer seg og vi trenger litt trøst. Hva er ikke bedre enn å omdekorere litt? Eller kanskje pusse opp? Té og kaffe, lykter, stearinlys, venninneprat, jeg elsker det<3

  Bilder lånt fra Pinterest

  //Nicole

  #interiør #høst #inspirasjon #blogg #interiørarkitekt

 • 04.07.2017
 • Stuen min

  Det var den;) Den andre siden har jeg ikke bilder av akkurat nå, siden det var noen ledninger i veien. Men de kommer!

  Kjøkken og stue er i et rom hos meg. Eikeparkett på gulvet. Både hvitmalte vegger og vegger malt i fargen "kalk". En beige sovesofa med diverse puter på. Indiaputen kjøpte jeg fordi den minner meg om reisen min. Har også fått dilla på lærputer. Lysestaken har jeg kjøpt på loppemarkedet og slipt den litt. Kofferten fikk jeg av en venninne i Tyskland som kjøpte den på loppemarkedet. Liker å blande gamle og nye ting.

  Ha en vakker dag<3

  #interiør #stue #houseofnicole  #interiørarkitekt #diy #lopper

 • 01.07.2017
 • De fineste sovesofaer fra Chilli.no/Trademax

  //Annonse

  Siden jeg kun har to soverom men behov for tre bruker jeg stuen som mitt "soverom". Uten sovesofa hadde det ikke vært mulig. På dagtid ser stuen ut som en vanlig stue og på natten forvandler den seg til et soverom. Det funker helt fantastisk bra for meg som alenemamma. I tillegg er det jo mange som bruker sovesofaer på barnerommene for å utnytte et lite rom på best mulig måte. Eller man kan ha en sovesofa på loftsstuen, kontoret og gjesterommet. Superkjekt spør du meg.

  Nå har Chilly.no fått inn mange fine sovesofaer. Alle kan finne noe som passer til deres stil her. Det skal sies at jeg ikke har testet eller prøveligget på disse men vet om mange som er fornøyde. Akkurat nå er det også tilbud på mange av varene. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine personlige favoritter her:


   


  Disse hadde passet best inn hos meg. Men det er mange flere å velge fra, både i størrelse, form og farge. Puter og sofabord er også fra nettsiden.

  Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut chilli.no.

  //Nicole

  #spons #chilli #sovesofa #interiør #spareplass

   

 • 27.06.2017
 • Valgets kval

  Endelig er posteret bestilt! Hadde skrevet et fint og litt morsomt innlegg om dette i går men dessverre kræsjet maskinen og det ble slettet. Uansett så pleier jeg å bruke lang tid på å velge både møbler men også hva som skal være på veggene. Denne gangen hadde jeg tvunget meg selv å bare ta en kjapp avgjørelse. Veggen er så utrolig tom og bar nå og det er jo ikke veldig koselig;)

  Veggen bak sofaen skal også males i min elskete farge «kalk» fra Jotun. Tror dette kan bli fint! Ramme skal jeg heller kjøpe hos Ikea, siden den koster mye mindre der. Posteret er bestilt hos Desenio, synes de har mye fint! Dere skal selvfølgelig også få se bildet på veggen når det etterhvert kommer opp der.

  Ha en nydelig dag videre<3


  svart hvit bilde stue

     greige farger  //Nicole

  #interiør #maling #bildet #blogg #stue #kalk #interiørblogg


  LES OGSÅ: stuen min

  LES OGSÅ: min interiørstil

 • 25.06.2017
 • Under oppbygging

  Her kommer det snart en herlig blogg om interiør og diy! Bare gi meg noen dager til. Men du kan gjerne begynne å følge meg i dag!
  interiørdesign blogg


  #interiør #blogg #interiørdesign #inspirasjon #diy

  //Nicole

   

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no