hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 26.11.2017
 • NORDIC CHIC INTERIOR

  God søndag til dere vakre! Her står ting litt på hodet pga en vannlekkasje. Så jeg er nødt til å drømme meg bort her jeg sitter mellom alle eskene.

  Kunne faktisk tenkt meg å flytte til København når barna er voksne. Midt imellom Norge og Tyskland...

  Idag har jeg lyst å vise dere noen inspirasjonsbilder for nordisk chic. Enjoy<3

  //Nicole

 • 19.11.2017
 • WASHING THE CITY OF MY FACE

  Sponset innlegg

  Hva er bedre enn å komme hjem fra en slitsom dag og å ta seg en herlig varm dusj? Alle bekymringene bare renner av deg...

  Idag har jeg fått lov å vise dere de fine dusjkabinettene fra bygghjemme.no! Synes de er veldig stilrene og passer til et moderne interiør. Som dere kanskje har sett er jeg fan av sort og hvit. Derfor har jeg plukket ut mine to favoritter fra kolleksjonen til bygghjemme.no. Disse to kan kombineres med alle mulige farger, fliser, håndklær og stæsj på badet.

  Sjekk det ut da vel! En god dusj og en fin kveld fra meg<3

  //Nicole

 • 19.11.2017
 • KK SITT INTERVJU MED MEG

  For noen uker siden ble jeg kontaktet av en journalist. Hun ville gjerne intervjue med om forskjellene i barneoppdragelsen mellom Tyskland og Norge.

  Jeg liker alltid å bidra til å bli bedre kjent med andre kulturer og takket ja. Vi kan lære av hverandre, av hverandres feil og suksess. Kos deg med lesing og del gjerne!

  Artikkelen kan leses HER

 • 10.11.2017
 • TEPPER ER I VINDEN!

  Annonse

  Har fått gleden av å dele et tilbud med dere. Svenske familiebedriften www.kilands.no satser nå i Norge. Bruk rabattkoden HOUSEOFNICOLE2017 i nettbutikken deres, så får dere 10% rabatt. Frakten koster 98,- (eller 298,- for tepper over 150cm) med en leveringstid på 1-4 dager. Alle varene leveres med Bring.

  Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg elsker sort, hvitt, brunt og litt blått. Derfor har jeg plukket mine personlige favoritter fra Kilands kolleksjon.

   

  Sjekk gjerne ut siden deres www.kilands.no og nyt kvelden med stearinlys og kos<3

  //Nicole

  #interiør #teppe #tepper #interiørarkitekt

 • 03.11.2017
 • Høststemning

  God morgen! I dag har jeg fri og straks suser jeg på yoga. Etter det vil jeg til Grønmo og kvitte meg med gammelt skrot. Herlig! Ha en vakker dag!

  //Nicole

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no