hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 29.10.2017
 • SLIK FÅR DU ET MAROKKANSK INTERIØR!

  Hola! Her sitter det en med en kaffekopp i hånden og store drømmer i hodet. Siden jeg kan tenke har jeg vært fascinert av marokkansk interiør. Jeg ser for meg mønster, en lek med lys og skygge gjennom romdelere av vakkert treverk og metalllykter, kjølige blå fliser, store grønne palmer, deilige beduintepper, et kjøkken lagt av leire med kjeler og panner av metall, et soverom i hvit og beige. Ikke minst en puff av lær. Det er noe spesielt med marokkansk interiør. Eller hva synes dere? Elementer kan kjøpes litt omkring. Indiska har lykter, Kremmerhuset lærpuffer, Ellos og Home&Cottage selger romdelere og teppene får du tak i overalt om dagen.

  Er ikke dette til å drømme seg bort? Jeg bare ELSKER! Nå ønsker jeg dere en herlig søndag med masse kos. Ta vare på de du er glad i<3

  //Nicole

  #interiør #søndag #blogg #inspirasjon #marokkanskinteriør

 • 22.10.2017
 • HJEMMEKONTOR DRØM

  Hallaisen! Nyter dere søndagen? Jeg drikker kaffe på kaffe og drømmer om et lite kontorhjørnet her hjemme. Spørs om det noen gang blir virkelighet siden plassen er så begrenset. Men: om jeg hadde innredet mitt hjemmekontor idag så hadde det sett slik ut:

  En "skyggeblå" vegg, den sorte Y stolen, en sortmalt trepult, en gammel lampe fra loppemarkedet, hvite blomster, en sort hvit stripete pute og denne vakre parketten som er vanlig i Paris sine storslagene leiligheter.

  Koselig og kjølig samtidig, gammelt og nytt, lyst og mørkt. Jeg elsker kontraster, de inspirerer meg. Gjennom kontraster oppstår det noe nytt. Hvilke kontraster liker dere?

  Klem fra

  //Nicole

  #hjemmekontor

 • 15.10.2017
 • GULE INTERIØRDETALJER

  Nå hvor det er høst og vinteren står for tur kan vi miste litt energi.

  Mitt tips: lek med farger som gir deg energi og livsglede. Hvilken farge er vel bedre egnet til det enn gult?

  Gul er en farge vi får mye av om sommeren. Det er sola, løvetann og diverse blomster. Det er andre mennesker i fargerike klær. Og i påsken.

  Men nå får får vi ingenting av det. Alle kler seg i sort og grått mens det er mørkt ute.

  Så jeg fikk en impuls og fant frem en del bilder av gule interiørdetaljer på Pinterest. Kanskje du lar deg inspirere?

  Det skal ikke så mye til for å gi liv til et helt rom. Se her:

  Her handler det mest om stoler, men "you get the picture". Ikke bry deg så mye om interiørtrendene og prøv å innrede som det passer best for ditt rom og deg.

  Ønsker alle en vakker dag:) Vi skal til vannet og forhåpentlig ta noen bilder for KK intervjuet.

  // Nicole

 • 08.10.2017
 • NY FARGE PÅ STUE OG KJØKKEN!

  Hei og hopp! For et vær vi har. Jeg må ha vært veldig snill for å få så mye sol rundt bursdagen min. Da var jeg et år eldre og fikk heldigvis massevis av kjærlighet av de rundt. Har kost meg både på jobben, med barna og med venninne vinkveld her hjemme. Så alt sammen, tipp topp<3

  Og endelig har jeg tatt fatt i et prosjekt som jeg har tenkt på lenge. Nemlig å male stue og kjøkken. En dag fra 07 til 02 senere var jeg endelig ferdig.

  Hva synes dere?

  Nå ønsker jeg dere en superfin søndag<3

  //Nicole

  #stue #interiør #søndag #maling #inspirasjon #interilrblogg

 • 01.10.2017
 • LEIER DU? 1 KJØKKEN, 7 STYLING MULIGHETER!

  I skrivende stund lager et av barna deilig middag til oss og jeg nyyyyter å bli vartet opp. Høstferien er rundt hjørnet og jeg hadde lyst til å lage et innlegg for alle oss som leier. Nemlig trenger du ikke å eie for å ha et stilig kjøkken!

  Har plukket et vanlig kjøkken fra en Finn.no annonse. Det er veldig nøytralt og typisk for utleie leiligheter. Det ligner sterkt på mitt eget. Se på 7 mulige stylinger:

  Synes det er mange muligheter... Hvilken er din favoritt?

  Ha en flott kveld og fin høstferie!

  //Nicole

  #blogg #søndag #interiør #kjøkken

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no