hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 29.08.2017
 • Høst inspirasjon stue

  Da ligger jeg fortsatt syk. Mens jeg kjeder meg vil jeg gjerne gi deg litt påfyll på inspirasjon til høsten. Det blir kaldere, stemningen forandrer seg og vi trenger litt trøst. Hva er ikke bedre enn å omdekorere litt? Eller kanskje pusse opp? Té og kaffe, lykter, stearinlys, venninneprat, jeg elsker det<3

  Bilder lånt fra Pinterest

  //Nicole

  #interiør #høst #inspirasjon #blogg #interiørarkitekt

 • 26.08.2017
 • SEH HER!

  Endelig barnefri helg! Planen min har vært å male gangen og ta bilder av den. Men: nå er jeg blitt syk og ligger uten krefter på sofaen. Så kjedelig! Men må jo lytte til kroppen.

  Da kom jeg frem til at jeg like godt kunne dele noen av mine inspirasjonsbilder med dere. Siden jeg fant stilen min har jeg vært på en reise. Hvordan oversette en kollasj til et interiør? Tror dette må være en prosess. Blir mye prøving og feiling. Men gøy er det!

  Hva skal du i helgen? Blitt litt høst gitt. Brrr. Det er bare å innse det. Vi får kose oss med té og stearinlys inne og ta på en ordentlig jakke ute;)

  //Nicole

 • 20.08.2017
 • MESSING INSPIRASJON!

  Goddagen! Etter en lang sommerpause er det på tide å komme ordentlig i gang med bloggen igjen. På mandag begynner skolen og rutiner skal på plass. Mine rutiner har vært noe på plass siden jeg allerede har jobbet i to uker. Fredag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny bil. Er så lykkelig og glad over det. Nå kan jeg dra til Ikea eller loppemarkedet og transportere ting. Så det er digg<3

  I dag vil jeg gjerne gi dere litt messing inspirasjon. Har fått dilla på messing. Det skjedde i prossessen med å finne min egen stil. Man må nesten bestemme seg for en type metall. Eller jeg synes det. Siden jeg på en måte er minimalist. Messing heter "Brass" på engelsk, så om ordet dukker opp her...

  Her kommer bildene jeg har funnet på Pinterest:

  Ærlig talt nå, er ikke dette dødsvakkert? Og selvfølgelig måtte jeg kjøpe inn noen små ting i messing. Jeg tenker at man må være litt bevisst på at man ikke overdriver. Kun bruker små elementer, det kan fort bli for mye. Messing utstråler MYE varme og vi skal jo ha balanse i interiøret.

  Så her kommer mine messing elementer så langt:

  Nå ønsker jeg dere virkelig en vidunderlig søndag. Nyt den med alt du kan. Her blir det siste dagen før alvoret begynner igjen;)

  //Nicole

   

  #interiør #interiørarkitekt #blogg #søndag #messing #inspirasjon #interiørdesign

   

 • 10.08.2017
 • NÅ KAN DU INNREDE I MIN STIL

  //Annonse

  Akkurat nå har Trademax et helt sinnsykt salg på gang. Liker den siden fordi de har utrolig mye utvalg. Du finner noe til enhver smak. Jeg finner i hvert fall veldig mye jeg har lyst på. De har møbler, lamper, interiør, hagemøbler og mye mer. Har satt sammen noen kollasjer som eksempel. Ser her:

   

   

   

   

   

   

   

  Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut trademax.no.

  Ønsker dere en flott kveld! Kanskje litt nettshopping?

  //Nicole i samarbeid med Trademax

  #spons #møbler #interiør

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no