hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 30.07.2017
 • UTEPLASS MAKEOVER: FØR- OG ETTER BILDER

  Da er jeg tilbake etter en liten ferie. Har brukt tiden på å male hagemøblene som jeg den gang har hentet gratis. Sier bare Finn.no. Det har vært veldig gøy og litt slitsomt med malingen. Sola har skint, jeg er blitt brun, møblene er blitt hvite. Jeg har lært meg hele topp 40 hitlisten utenad og blitt lettere hjerneskadd av å puste inn lakk i flere dager. Har hatt maling på huden og i håret. Mange døgnfluer har dødd. Dessverre. Men jeg fant ut at jeg måtte være nådeløs, ellers ville jeg aldri blitt ferdig.

  Så her kommer bildene, håper du liker!  Ser at møblene fortsatt har "tøfler" på. Utrolig hvor lang tid det tar før malingen er helt tørr. Og slik har jeg gjort det: vasket møblene med kraftvask, skylt av med vanlig hageslange, malt tre strøk og latt det tørke 12-24 timer mellom hvert strøk. Voila.

  Nå må du nyte søndagen<3

  //Nicole

  #interiør #uterom #hagemøbler #minimalisme #terrasse #hage #blogg #sommer #søndag

  LES OGSÅ: terrasseinspo

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

 • 12.07.2017
 • Dette er min interiørstil akkurat nå:

  Etter mange år med luring, prøving og feiling har jeg gått gjennom en øvelse fra en tysk nettside. Endelig klarte jeg å sette fingeren på hva som er totalt meg på interiørfronten. Ikke det jeg BØR like, FÅR LOV å like eller får lov å gjennomføre. Kan nesten ikke beskrive lykkefølelsen det gir meg. Og denne følelsen vil jeg snart dele med deg. Da vil jeg hjelpe deg å finne stilen, akkurat som meg. Hvis du ikke allerede har funnet den.

  Her kommer noen kollasjer jeg har laget på min stil:


       bad styling

         stue styling          kjøkken styling        lyst interiør         marokkanske fliser

  #interiør #interiørstil #innredningsstil #design #historiskefliser

  //Nicole

   

  LES OGSÅ: terrasseinspo

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

   

 • 07.07.2017
 • Terrasse inspo

  Nå hvor det er så fint ute har jeg hentet frem terrassemøblene igjen. Har litt begrenset med midler og derfor er ikke min terrasse helt ferdig stylet. Fikk gratis hagemøbler av en nabo som skal fikses opp og males. Har en grill som er tom for gass og ikke er blitt brukt siden 2011. Men jeg gir ikke opp. Hagemøbler er ikke øverst på prioriteringslista. Men det er lov å drømme og jeg vet hva jeg liker.

  Så her kommer min terrasse inspo:


  Bilder lånt fra Pinterest


  Dere kan gjenkjenne min interiørstil også ute?! Jeg liker svart hvit, grått, materialer som ubehandlet treverk, metall og kurv. Av blomster foretrekker jeg å kun velge hvite og grønne. Det blir en litt roligere og renere stil for meg da. ELSKER hvite blomster. Svarthvite puter og tepper. Ikke så mye dilldall, bare litt.

  Hva  er finere enn å spise på terrassen med barna? Og å grille med venner? Sommeren er det beste som finnes!

  Så med dette ønsker jeg deg en fantastisk fredag. Om du skal handle blomster, hagemøbler eller puter så har du kanskje fått litt inspirasjon her? Nyt sola, sommeren og været<3

  //Nicole

  #terrasse #inspirasjon #uteplassen #uterom #hagemøbler #interiørarkitekt

   

  LES OGSÅ: min stil

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

   

   

   

   

 • 04.07.2017
 • Stuen min

  Det var den;) Den andre siden har jeg ikke bilder av akkurat nå, siden det var noen ledninger i veien. Men de kommer!

  Kjøkken og stue er i et rom hos meg. Eikeparkett på gulvet. Både hvitmalte vegger og vegger malt i fargen "kalk". En beige sovesofa med diverse puter på. Indiaputen kjøpte jeg fordi den minner meg om reisen min. Har også fått dilla på lærputer. Lysestaken har jeg kjøpt på loppemarkedet og slipt den litt. Kofferten fikk jeg av en venninne i Tyskland som kjøpte den på loppemarkedet. Liker å blande gamle og nye ting.

  Ha en vakker dag<3

  #interiør #stue #houseofnicole  #interiørarkitekt #diy #lopper

 • 01.07.2017
 • De fineste sovesofaer fra Chilli.no/Trademax

  //Annonse

  Siden jeg kun har to soverom men behov for tre bruker jeg stuen som mitt "soverom". Uten sovesofa hadde det ikke vært mulig. På dagtid ser stuen ut som en vanlig stue og på natten forvandler den seg til et soverom. Det funker helt fantastisk bra for meg som alenemamma. I tillegg er det jo mange som bruker sovesofaer på barnerommene for å utnytte et lite rom på best mulig måte. Eller man kan ha en sovesofa på loftsstuen, kontoret og gjesterommet. Superkjekt spør du meg.

  Nå har Chilly.no fått inn mange fine sovesofaer. Alle kan finne noe som passer til deres stil her. Det skal sies at jeg ikke har testet eller prøveligget på disse men vet om mange som er fornøyde. Akkurat nå er det også tilbud på mange av varene. Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine personlige favoritter her:


   


  Disse hadde passet best inn hos meg. Men det er mange flere å velge fra, både i størrelse, form og farge. Puter og sofabord er også fra nettsiden.

  Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut chilli.no.

  //Nicole

  #spons #chilli #sovesofa #interiør #spareplass

   

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no