hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 15.04.2018
 • HOUSE OF NICOLE NEWS

  Hi you guys! Våren er på vei og jeg har fått inn noen nye møbler. Bildene er fra gangen og stuen. Ha en fantastisk søndag <3

  #interiør #stue #vår #planter

 • 08.04.2018
 • PÅSKEBORD

  Heller sent enn aldri kommer mitt forslag til påske bordsetting. I påsken var jeg i overkant sosial for å være meg. Veldig hyggelig var det, men noen ting ble da ikke gjort.

  Nå er påsken over for denne gangen og bursdagsfeiring, vår og dåp står for tur. Herlig!

  Holder fortsatt på med litt rydding her hjemme og var en tur innom Ikea igår. Fant ut at jeg nå MÅ male stuen hvit igjen for å matche det nye teppe. Men det får vente litt;)

  Ha en super søndag dere<3

  #påske #bordsetting #interiør #moderne

 • 03.04.2018
 • INSTA LATELY

  God morgen dere fine<3 Da var påsken over for denne gangen. Jeg hadde barnefri og skulle ikke reise bort. Trodde at den kom til å bli veldig kjedelig. Men sånn ble det overhodet ikke! Måtte jobbe en del her hjemme med å få orden men bortsett fra det var jeg veldig sosial. Har også vært noe ute i dette fantastiske været! Selv om jeg i går ikke følte meg klar til jobb i dag så er jeg det nå. Bildene over er lånt fra ulike influencers på Pinterest.

  Ha en superfantastisk tirsdag<3

  #interiør #moderne

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no