hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 18.03.2018
 • INSTAFRESHT!

  Hola dere vakre mennesker!

  Sovet godt? Det har ikke jeg dessverre. Men sola skinner, det er søndag og vår er i lufta. Hvem kan vel surmule da? I tillegg har jeg verdens beste kaffe i koppen. Kaffen smaker jo så mye bedre når man virkelig trenger den;)

  Da skal jeg vise dere hva som har vært mest populært på Instaen min den siste måneden. Følger du meg ikke på Insta? Det kan du gjøre HER!

  foto @deecampling

  foto @cocolapineshop

  foto @paperandlace

  foto @nordichouse

  foto @ellosofficial

  foto @vintageindustrialstyle

 • 10.03.2018
 • VIS FINGEREN TIL SNØEN

  Hei dere

  Håper alt bra på lørdagsmorgen der. I det siste har jeg fokusert mest på Instagram, det har dere kanskje merket. Helt siden november slet jeg litt med å blogge fordi vi hadde en vannlekkasje med påfølgende kaos her. Fremdeles har jeg en del esker som må pakkes opp men har en frist til slutten av april hvor vi skal holde en familiefeiring her hjemme. So far so good.

  Nå sitter jeg her og må si at det føles godt å blogge igjen. Nye innlegg ble etterspurt. Jeg ble også litt i tvil fordi ryktet oppstå at blogging er over og ut. Men hey, who cares. Synes fortsatt det er gøy selv om bloggingen har fått flere dimensjoner nå og vi er blitt mer generelle influensere. Jeg fokserer som sagt mest på Insta nå og har også planer om å lage noen youtube videoer.

  En kort oppsummering på hvordan livet har vært siden november. Først var det en ganske stressende periode hvor gulvene her ble revet ut, halvparten av tingene våre ble kjørt på lager, 2 store og bråkete byggtørkere ble plassert i leiligheten og møbler ble satt der hvor de vanligvis ikke pleier å stå. Ble mer og mer sliten i denne perioden fordi det vanlige livet med jobb og barn fortsatte jo. Rett før jul ble ting litt bedre. I hele jula og helt til over nyttår var jeg i Tyskland uten barn og har kost meg utrolig mye med familie og venner, samt blitt kjent med flere nye mennesker. Kom tilbake full av positivitet og nye planer men ble møtt av en vegg med kulde, snø og gretne mennesker. Det var nedtur altså, så mye jeg elsker Norge.

  I mer eller mindre hele januar var jeg og barna plaget av sykdom og forkjølelser. Så kom februar og alt begynte å lysne litt gjen. Det ble skiturer, aking, snøborgbygging og masse kaffe og vinkos mens været ute stort sett var uforandret. Derfor så jeg meg nødt til å hente våren inn i stua og vise fingeren til snøen. Er virkelig utålmodig for vår nå. I Tyskland er det vår for lengst og jeg blir så misunnelig når mine tyske venner poster bilder av kaffedrikking ute i sola osv. Heldigvis har jeg fått bestilt en jente tur til Palma med yndlingsjentene mine i september. Må si det også hjelper på vinterblues`n.

  Så, nok med det. Her kommer min lille vårdeko for stua:

  Kirsebærkvister fra blomsterbutikken og nye puter fra Kid

  Teppet kjøpte jeg på Home and Cottage på tilbud, blir så mye lunere nå)

  So long you guys, jeg må komme i gang med dagen min. En del planer;) Nyt helgen!

  #nterør #vår #kvist

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no