hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 01.10.2017
 • LEIER DU? 1 KJØKKEN, 7 STYLING MULIGHETER!

  I skrivende stund lager et av barna deilig middag til oss og jeg nyyyyter å bli vartet opp. Høstferien er rundt hjørnet og jeg hadde lyst til å lage et innlegg for alle oss som leier. Nemlig trenger du ikke å eie for å ha et stilig kjøkken!

  Har plukket et vanlig kjøkken fra en Finn.no annonse. Det er veldig nøytralt og typisk for utleie leiligheter. Det ligner sterkt på mitt eget. Se på 7 mulige stylinger:

  Synes det er mange muligheter... Hvilken er din favoritt?

  Ha en flott kveld og fin høstferie!

  //Nicole

  #blogg #søndag #interiør #kjøkken

 • 17.09.2017
 • NYTT KJØKKEN FØR JUL?

  Hei dere flotte damer (og menn)! Fra min tid som kjøkkenkonsulent vet jeg at veldig mange går igang med oppussing av kjøkken nå i høst. Mange vil bli ferdig før jul og vise frem sin nye herlighet;)

  Vær tidlig ute, ting tar tid! Det er leveringsfrister, bestilling av håndverker osv.

  Derfor er det perfekt å bestemme dere for en stil nå, før dere bestiller timen i kjøkkenbutikken og går igang med innkjøp av fliser osv.

  Tenkte jeg skulle hjelpe dere litt med inspirasjon på hva jeg liker. Hva jeg ville valgt selv nå.

  Nøytrale farger er et must. Også elsker jeg den industrielle, minimalistiske men varme stilen.

  Se her hva jeg fant på Pinterest:

   

   

  Finner dere noe som faller i smak?

  Mitt råd om du er veldig usikker er: velg hvite fronter. Er du litt mer modig så velg svarte, trefargete eller grå. Som benkeplate digger jeg betong og sandstein. Men også en heltre eller hvit kan være fin.

  På veggen ville jeg valgt enten maling eller hvite subway tiles. Men sandstein eller betong, dratt 30 cm oppover veggen er også fint.

  Historiske fliser finner dere forresten på vakrefliser.no og historiskefliser.no. Subway tiles finner dere overalt.

  Har du lyst på en mursteinsvegg (veldig tøft, urbant og varmt) så kan du kjøpe mursteinsfliser for eksempel hos Rightpricetiles. Velg gjerne litt ulike slik at du får et mer naturlig resultat.

  Dere kan stille alle mulige spørsmål til meg i kommentarfeltet eller på e-post houseofnicolenw@gmail.com. Om du har funnet et bildet men lurer på hvordan du kan få denne stilen så bare spør. Jeg skal prøve å svare på alt:)

  Så nyt søndagen<3 Howdy

  //Nicole

  #nyttkjøkken #kjøkkeninspo #oppussing #interiørblogg #september #søndag #blogg

 • 30.06.2017
 • Kjøkkenet mitt

  God morgen/dag til deg! Etter at vaskedama var her og sola skinte så innmari ivrig tok jeg en haug med bilder av kjøkkenet mitt. Nå er ikke mitt kjøkken akkurat spennende siden vi leier her om dagen. Men den blir hva jeg gjør den til, eller?! Lenge siden jeg har hatt interiørblogg nå. Det blir å prøve seg frem.

  På gulvet er det eikeparkett og kjøkkenet er fra Sigdal. Jeg liker veldig godt håndtakene av børstet stål, de er tjukke og robuste. Frontene er glatte og hvite mens benkeplaten er i en mørkgrå laminat. Helt straight. Jeg har et helt kjøleskap og et helt fryseskap fra Miele  med fronter i rustfritt stål. Disse er meget upraktiske, spesielt når en har barn. Det kommer stadig fingerspor på dem som må poleres vekk. Men de er fine å se på?! Og jeg er ellers meget fornøyd med størrelsen. Vi har stoler og bord fra Ikea og lystette gardiner fra Kid. Klokken på veggen har jeg kjøpt hos Illums bolighus i Oslo. Ellers har jeg lagt merke til at et kjøkken ikke er veldig koselig når det er helt tomt. Det må være litt hyggelig rot der;)

  Here it goes:

   

   


   
  Ellers ønsker jeg dere en herlig fredag<3 Ligger selv med en kraftig forkjølelse som jeg har slepet gjennom hele uka. Hadde egentlig planer om å dra til Ikea og kjøpe en kommode til klærne mine men lurer på om det må droppes. Halsen og hodet verker. Ja ja, men det går vel over;)

  #fredag #blogg #interiør #kjøkken #interiørblogg #houseofnicole

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no