hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 17.07.2018
 • LYKKEN ER ET RENT HJEM

  *annonse

  Som dere kanskje vet har jeg vært ambassadør for Freska rengjøring i en god stund nå. Og jeg har ikke angret meg et sekund!

  Ikke bare at de er pålitelige og gjør det skinnende rent. Ikke bare at de rer opp senger og rydder opp der det ikke var ryddig fra før. Freska skiller seg ut på flere måter. Og det er viktig for meg.

  De bruker nemlig både miljøvennlige og allergivennlige produkter. Deres uniformer er laget av resirkulert materiale. Freska organiserer offentlige oppryddingsprosjekter og støtter viktige foreninger som for eksempel kreftforeningen. Det er sånne ting som får Freska til å stå ut fra alle andre renholdsservicer. Og jeg kan med god samvittighet bruke dem.

  Om dere har lyst å prøve dem ut og se hva jeg snakker om her kan jeg fortelle at jeg har fått lov å dele en rabattkode.

  Koden er FYOQXB og gir 200kr i rabatt. Du trenger bare å klikke HER https://www.freska.no/ for å bestille din husvask.

  Ønsker dere en fantastisk uke<3

  //Nicole

 • 08.04.2018
 • PÅSKEBORD

  Heller sent enn aldri kommer mitt forslag til påske bordsetting. I påsken var jeg i overkant sosial for å være meg. Veldig hyggelig var det, men noen ting ble da ikke gjort.

  Nå er påsken over for denne gangen og bursdagsfeiring, vår og dåp står for tur. Herlig!

  Holder fortsatt på med litt rydding her hjemme og var en tur innom Ikea igår. Fant ut at jeg nå MÅ male stuen hvit igjen for å matche det nye teppe. Men det får vente litt;)

  Ha en super søndag dere<3

  #påske #bordsetting #interiør #moderne

 • 14.01.2018
 • SOM Å SVEVE PÅ EN SKY

  *annonse

  Som travel alenemor i jobb må jeg si at det er vanskelig å finne nok tid til den evige vaskingen. Imellom møter, trening, jobb og kjøring for barna blir det ofte ikke nok tid og energi igjen. Men så ble jeg kontaktet av Freska som er en rengjøringstjeneste for oss med en travel hverdag. Mellom jobb, handling, lekser og middagslaging skal vi i tillegg ha et skinnende rent hus. Hvordan i all verden skal det gå?

   

  Nå har Freska vasket hos meg i flere måneder og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg bestiller vasking på nettsiden og får alltid den samme personen. Hun har vært både punktlig, høflig og tillitsvekkende. Det blir tatt hensyn til allergi og derfor ikke brukt vaskemidler med sterk lukt. Men dette kan også tilpasses etter ønske. Om du for eksempel ikke er allergisk og ønsker litt nyvasket lukt. Det er lett å komme i kontakt for å legge inn ønsker og behov.

  Livet mitt har seriøst blitt lettere siden det blir vasket hjemme hos oss. Da kan jeg konsentrere meg om andre ting. For eksempel trening eller oppussing. Eller å få mer tid til barna når de faktisk vil snakke med meg. Det å ha en fast vaskehjelp en er fornøyd med er som å sveve på en sky. Men OBS! Du kan bli avhengig;)

   

  Prøv selv FRESKA

  Nå har jeg fått lov å gi dere en rabatt på 200 kroner: bruk rabattkoden FYUQXB når du bestiller for å forsikre deg at du får rabatten!

  Ønsker dere en ren uke:)

  #spons #Freska #vaskehjelp #alenemor #tidsklemme

 • 17.12.2017
 • INSTA LATELY

  Heiho! Postet et innlegg som ble slettet ved uhell så nå kommer en forkortet versjon for å dele noen bilder med dere! Nyt dagen<3

 • 09.12.2017
 • GAVEINNPAKNING INSPO

  God morgen! Selv ble jeg vekket av en glass lampe som knuste. Men med en kopp kaffe i hånden og Pinterest i andre hånden er uhellet fort glemt.

  Siden det er mange som pakker inn gaver om dagen tenkte jeg å komme med litt inspo. Julestemning<3

 • 02.12.2017
 • NORDISK JULEPYNT

  Håper dere ble litt inspirert? Førjulstiden er en av mine favoritt tider. Kvelden i går ble tilbrakt med eukalyptus krans binding. I dag må jeg få kjøpt noen hvite kubbelys. Nyt denne herlige tiden<3

  //Nicole

  #jul #interiør #inspirasjon #nordisk

 • 26.11.2017
 • NORDIC CHIC INTERIOR

  God søndag til dere vakre! Her står ting litt på hodet pga en vannlekkasje. Så jeg er nødt til å drømme meg bort her jeg sitter mellom alle eskene.

  Kunne faktisk tenkt meg å flytte til København når barna er voksne. Midt imellom Norge og Tyskland...

  Idag har jeg lyst å vise dere noen inspirasjonsbilder for nordisk chic. Enjoy<3

  //Nicole

 • 19.11.2017
 • WASHING THE CITY OF MY FACE

  Sponset innlegg

  Hva er bedre enn å komme hjem fra en slitsom dag og å ta seg en herlig varm dusj? Alle bekymringene bare renner av deg...

  Idag har jeg fått lov å vise dere de fine dusjkabinettene fra bygghjemme.no! Synes de er veldig stilrene og passer til et moderne interiør. Som dere kanskje har sett er jeg fan av sort og hvit. Derfor har jeg plukket ut mine to favoritter fra kolleksjonen til bygghjemme.no. Disse to kan kombineres med alle mulige farger, fliser, håndklær og stæsj på badet.

  Sjekk det ut da vel! En god dusj og en fin kveld fra meg<3

  //Nicole

 • 10.11.2017
 • TEPPER ER I VINDEN!

  Annonse

  Har fått gleden av å dele et tilbud med dere. Svenske familiebedriften www.kilands.no satser nå i Norge. Bruk rabattkoden HOUSEOFNICOLE2017 i nettbutikken deres, så får dere 10% rabatt. Frakten koster 98,- (eller 298,- for tepper over 150cm) med en leveringstid på 1-4 dager. Alle varene leveres med Bring.

  Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg elsker sort, hvitt, brunt og litt blått. Derfor har jeg plukket mine personlige favoritter fra Kilands kolleksjon.

   

  Sjekk gjerne ut siden deres www.kilands.no og nyt kvelden med stearinlys og kos<3

  //Nicole

  #interiør #teppe #tepper #interiørarkitekt

 • 03.11.2017
 • Høststemning

  God morgen! I dag har jeg fri og straks suser jeg på yoga. Etter det vil jeg til Grønmo og kvitte meg med gammelt skrot. Herlig! Ha en vakker dag!

  //Nicole

 • 29.10.2017
 • SLIK FÅR DU ET MAROKKANSK INTERIØR!

  Hola! Her sitter det en med en kaffekopp i hånden og store drømmer i hodet. Siden jeg kan tenke har jeg vært fascinert av marokkansk interiør. Jeg ser for meg mønster, en lek med lys og skygge gjennom romdelere av vakkert treverk og metalllykter, kjølige blå fliser, store grønne palmer, deilige beduintepper, et kjøkken lagt av leire med kjeler og panner av metall, et soverom i hvit og beige. Ikke minst en puff av lær. Det er noe spesielt med marokkansk interiør. Eller hva synes dere? Elementer kan kjøpes litt omkring. Indiska har lykter, Kremmerhuset lærpuffer, Ellos og Home&Cottage selger romdelere og teppene får du tak i overalt om dagen.

  Er ikke dette til å drømme seg bort? Jeg bare ELSKER! Nå ønsker jeg dere en herlig søndag med masse kos. Ta vare på de du er glad i<3

  //Nicole

  #interiør #søndag #blogg #inspirasjon #marokkanskinteriør

 • 22.10.2017
 • HJEMMEKONTOR DRØM

  Hallaisen! Nyter dere søndagen? Jeg drikker kaffe på kaffe og drømmer om et lite kontorhjørnet her hjemme. Spørs om det noen gang blir virkelighet siden plassen er så begrenset. Men: om jeg hadde innredet mitt hjemmekontor idag så hadde det sett slik ut:

  En "skyggeblå" vegg, den sorte Y stolen, en sortmalt trepult, en gammel lampe fra loppemarkedet, hvite blomster, en sort hvit stripete pute og denne vakre parketten som er vanlig i Paris sine storslagene leiligheter.

  Koselig og kjølig samtidig, gammelt og nytt, lyst og mørkt. Jeg elsker kontraster, de inspirerer meg. Gjennom kontraster oppstår det noe nytt. Hvilke kontraster liker dere?

  Klem fra

  //Nicole

  #hjemmekontor

 • 15.10.2017
 • GULE INTERIØRDETALJER

  Nå hvor det er høst og vinteren står for tur kan vi miste litt energi.

  Mitt tips: lek med farger som gir deg energi og livsglede. Hvilken farge er vel bedre egnet til det enn gult?

  Gul er en farge vi får mye av om sommeren. Det er sola, løvetann og diverse blomster. Det er andre mennesker i fargerike klær. Og i påsken.

  Men nå får får vi ingenting av det. Alle kler seg i sort og grått mens det er mørkt ute.

  Så jeg fikk en impuls og fant frem en del bilder av gule interiørdetaljer på Pinterest. Kanskje du lar deg inspirere?

  Det skal ikke så mye til for å gi liv til et helt rom. Se her:

  Her handler det mest om stoler, men "you get the picture". Ikke bry deg så mye om interiørtrendene og prøv å innrede som det passer best for ditt rom og deg.

  Ønsker alle en vakker dag:) Vi skal til vannet og forhåpentlig ta noen bilder for KK intervjuet.

  // Nicole

 • 13.09.2017
 • NIB utfordring september HØSTSTEMNING

  Heisann! Er fullt klar over at nettsiden NIB "Norske interiør blogger" ikke eksisterer lenger. Men jeg savner den så mye at jeg har bladd meg tilbake gjennom årene og listet opp utfordringene.

  For september fant jeg "høststemning" og den vil jeg gjerne vise dere nå:)

 • 09.09.2017
 • INTERIØRDESIGNERNES INSTAGRAM

  Hei dere! Når en barnefri helg forvandler seg til en ikke barnefri helg og planer blir utsatt, da må jeg lage et bildedryss fra Instagram. Men planen er fortsatt å komme seg på designers saturday imorgen!

  Håper dere nyter helgen<3

  Vil dere følge meg på Insta house_of_nicole

  //Nicole

  #blogg #lørdag #interiørarkitekt #blomster #høst

 • 06.09.2017
 • 4 TRINN FOR Å FINNE DIN EGEN INTERIØRSTIL!

  Hvordan finne sin interiørstil? Dette spørsmålet kommer opp mange ganger.

  Har du en ny bolig? Skal du pusse opp?

  Hvor mange har ikke spurt seg selv:

  -Hva er min interiørstil? Hva skal jeg velge? Hvor begynne?

  Kanskje du har nettopp kjøpt din første bolig. Kanskje du flytter sammen med kjæresten. Kanskje du bare har lyst på en forandring. Eller kanskje du må pusse opp men drukner i et hav av muligheter. Ikke fortvil, jeg kan hjelpe deg. Om du vet hva din stil er blir det sååå mye lettere å begynne å planlegge. Og det beste er: planleggingen er SUPERGØY! Tro meg, jeg selv har vært der. Kjøpte hus med kjæresten. Vi skulle handle møbler og pusse opp. Heldigvis lot han meg bestemme det allermeste;) Men jeg bare plukket ting jeg likte der og der. Eller ting jeg hadde fått med meg på jobben. Aldri før måtte jeg innrede et helt hus. Min smak sørget jo for at det ble en slags rød tråd. Men allikevel var jeg veldig veldig usikker og kastet bort mye tid og penger. Vet du hva du driver med, vet du hva du vil, så kan resultatet bli fantastisk. Det kan se ut som om du har brukt utrolig mye penger på det selv om du ikke har det. Bare det at ting henger sammen.

  Har funnet ut at det er bedre å ikke velge mellom alle kategoriene som finnes. Det beste er å lage sin helt egen stil.

  Trinn 1: Finn fargene som får deg til å føle deg vel? Ikke tenk på trender, ikke tenk på hva moren din liker, ikke tenk på at du vil være sofistikert. Bare skriv opp fargene som gir deg en god følelse.

  Trinn 2: Plukke ord fra denne skyen listen: 

  hvit, ru, lukseriøs, grønn, skandinavisk, lys, mørk, varm, klassisk, treverk, stein, metall, glass, design, ukonvensjonell, avslappet, stoff, Paris, New York, landlig, designklassiker, urban, enkelt, koselig, tidløs, handverkslig, knallfarger, finca, bringebær, pink, lyseblå, minimalistisk, klart, fransk, harmonisk, inviterende, feminin, kult, diskre, brun, beige, rosa, Orange, sitrongul, turkis, gul, grå, vinrød, maskulin, sort, blå, lilla, rød, saklig, høytidelig, filigrant, 50 årene, 70 årene, små deler, lekent, tidløst, mønster, harmonisk, grafisk, morsomt, kunststoff, Tokyo, 80 tallet, slott, borg, barn, Ikea, konstrastrikt, romantisk, selvlaget, fargerik, frodig, overdådig, trådfin, landsted, feminin, funsjonelt, koselig, praktisk, representativt, teknisk, individuelt, naturlig, rustikk, samlet, britisk, dansk, svensk, thailansk, marokkansk, russisk, asiatisk, indisk, japansk, indosesisk, kinessisk, afrikansk, norsk, tysk, sveitsisk, knallfarget, pastellfarget, utsmykket, meksikansk, grafisk, fransk, mønstret, trendy, kitsch, klassisk, glansfylt, fargerik, emosjonelt, komplementær, glatt, matt, familievennlig, velvære, Jugendstil, levende, arvestykker, Paris, stillhet, crazy, Bauhaus, 60 tallet, Toskana, London, design, lappeteppe, Moskva, pleksiglass, København, glass, antikviteter, kaotisk, kul, metall, Villa Villekulla, stoff, hule, Chalet, hacienda

  Trinn 3: Samle ideer på nettet og in real life, stoffprøver, en glassbit osv.--> min varmeste anbefaling er Pinterest. Skriv inn for eksempel "mote" eller "kunst" på Pinterest eller Google. Plukke dine favoritter ut fra magefølelsen din. Ikke tenk, bare plukk og samle de bildene som du liker.

  Trinn 4: Lag en eller flere kollasjer med hjelp av en app (Mixoo eller Layout) eller in real life eller med PowerPoint/Word. Denne kollasjen blir for alltid din ledetråd. Med forbehold om trender og at din stil utvikler over tid. Over ser dere min kollasj. Ikke mye interiør sier du kanskje. Nei men en stemning. Farger. Og disse bildene kan oversettes til en interiørstil. For eksempel sånn:


  Har du spørsmål så legg gjerne igjen en kommentar. Husk at dette er gøy! Lykke til og vis meg gjerne din kollasj så kan jeg eventuelt hjelpe deg å oversette den til en interiørstil.

  Ha en super dag<3

  //Nicole

  #interiør #interiørstil #interiørblogg

   

   

 • 26.08.2017
 • SEH HER!

  Endelig barnefri helg! Planen min har vært å male gangen og ta bilder av den. Men: nå er jeg blitt syk og ligger uten krefter på sofaen. Så kjedelig! Men må jo lytte til kroppen.

  Da kom jeg frem til at jeg like godt kunne dele noen av mine inspirasjonsbilder med dere. Siden jeg fant stilen min har jeg vært på en reise. Hvordan oversette en kollasj til et interiør? Tror dette må være en prosess. Blir mye prøving og feiling. Men gøy er det!

  Hva skal du i helgen? Blitt litt høst gitt. Brrr. Det er bare å innse det. Vi får kose oss med té og stearinlys inne og ta på en ordentlig jakke ute;)

  //Nicole

 • 20.08.2017
 • MESSING INSPIRASJON!

  Goddagen! Etter en lang sommerpause er det på tide å komme ordentlig i gang med bloggen igjen. På mandag begynner skolen og rutiner skal på plass. Mine rutiner har vært noe på plass siden jeg allerede har jobbet i to uker. Fredag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny bil. Er så lykkelig og glad over det. Nå kan jeg dra til Ikea eller loppemarkedet og transportere ting. Så det er digg<3

  I dag vil jeg gjerne gi dere litt messing inspirasjon. Har fått dilla på messing. Det skjedde i prossessen med å finne min egen stil. Man må nesten bestemme seg for en type metall. Eller jeg synes det. Siden jeg på en måte er minimalist. Messing heter "Brass" på engelsk, så om ordet dukker opp her...

  Her kommer bildene jeg har funnet på Pinterest:

  Ærlig talt nå, er ikke dette dødsvakkert? Og selvfølgelig måtte jeg kjøpe inn noen små ting i messing. Jeg tenker at man må være litt bevisst på at man ikke overdriver. Kun bruker små elementer, det kan fort bli for mye. Messing utstråler MYE varme og vi skal jo ha balanse i interiøret.

  Så her kommer mine messing elementer så langt:

  Nå ønsker jeg dere virkelig en vidunderlig søndag. Nyt den med alt du kan. Her blir det siste dagen før alvoret begynner igjen;)

  //Nicole

   

  #interiør #interiørarkitekt #blogg #søndag #messing #inspirasjon #interiørdesign

   

 • 10.08.2017
 • NÅ KAN DU INNREDE I MIN STIL

  //Annonse

  Akkurat nå har Trademax et helt sinnsykt salg på gang. Liker den siden fordi de har utrolig mye utvalg. Du finner noe til enhver smak. Jeg finner i hvert fall veldig mye jeg har lyst på. De har møbler, lamper, interiør, hagemøbler og mye mer. Har satt sammen noen kollasjer som eksempel. Ser her:

   

   

   

   

   

   

   

  Du bestiller møblene over nettet og får dem levert hjem innen noen uker. Sjekk ut trademax.no.

  Ønsker dere en flott kveld! Kanskje litt nettshopping?

  //Nicole i samarbeid med Trademax

  #spons #møbler #interiør

 • 12.07.2017
 • Dette er min interiørstil akkurat nå:

  Etter mange år med luring, prøving og feiling har jeg gått gjennom en øvelse fra en tysk nettside. Endelig klarte jeg å sette fingeren på hva som er totalt meg på interiørfronten. Ikke det jeg BØR like, FÅR LOV å like eller får lov å gjennomføre. Kan nesten ikke beskrive lykkefølelsen det gir meg. Og denne følelsen vil jeg snart dele med deg. Da vil jeg hjelpe deg å finne stilen, akkurat som meg. Hvis du ikke allerede har funnet den.

  Her kommer noen kollasjer jeg har laget på min stil:


       bad styling

         stue styling          kjøkken styling        lyst interiør         marokkanske fliser

  #interiør #interiørstil #innredningsstil #design #historiskefliser

  //Nicole

   

  LES OGSÅ: terrasseinspo

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

   

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no