hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 03.04.2018
 • INSTA LATELY

  God morgen dere fine<3 Da var påsken over for denne gangen. Jeg hadde barnefri og skulle ikke reise bort. Trodde at den kom til å bli veldig kjedelig. Men sånn ble det overhodet ikke! Måtte jobbe en del her hjemme med å få orden men bortsett fra det var jeg veldig sosial. Har også vært noe ute i dette fantastiske været! Selv om jeg i går ikke følte meg klar til jobb i dag så er jeg det nå. Bildene over er lånt fra ulike influencers på Pinterest.

  Ha en superfantastisk tirsdag<3

  #interiør #moderne

 • 18.03.2018
 • INSTAFRESHT!

  Hola dere vakre mennesker!

  Sovet godt? Det har ikke jeg dessverre. Men sola skinner, det er søndag og vår er i lufta. Hvem kan vel surmule da? I tillegg har jeg verdens beste kaffe i koppen. Kaffen smaker jo så mye bedre når man virkelig trenger den;)

  Da skal jeg vise dere hva som har vært mest populært på Instaen min den siste måneden. Følger du meg ikke på Insta? Det kan du gjøre HER!

  foto @deecampling

  foto @cocolapineshop

  foto @paperandlace

  foto @nordichouse

  foto @ellosofficial

  foto @vintageindustrialstyle

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no