hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 14.01.2018
 • SOM Å SVEVE PÅ EN SKY

  *annonse

  Som travel alenemor i jobb må jeg si at det er vanskelig å finne nok tid til den evige vaskingen. Imellom møter, trening, jobb og kjøring for barna blir det ofte ikke nok tid og energi igjen. Men så ble jeg kontaktet av Freska som er en rengjøringstjeneste for oss med en travel hverdag. Mellom jobb, handling, lekser og middagslaging skal vi i tillegg ha et skinnende rent hus. Hvordan i all verden skal det gå?

   

  Nå har Freska vasket hos meg i flere måneder og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg bestiller vasking på nettsiden og får alltid den samme personen. Hun har vært både punktlig, høflig og tillitsvekkende. Det blir tatt hensyn til allergi og derfor ikke brukt vaskemidler med sterk lukt. Men dette kan også tilpasses etter ønske. Om du for eksempel ikke er allergisk og ønsker litt nyvasket lukt. Det er lett å komme i kontakt for å legge inn ønsker og behov.

  Livet mitt har seriøst blitt lettere siden det blir vasket hjemme hos oss. Da kan jeg konsentrere meg om andre ting. For eksempel trening eller oppussing. Eller å få mer tid til barna når de faktisk vil snakke med meg. Det å ha en fast vaskehjelp en er fornøyd med er som å sveve på en sky. Men OBS! Du kan bli avhengig;)

   

  Prøv selv FRESKA

  Nå har jeg fått lov å gi dere en rabatt på 200 kroner: bruk rabattkoden FYUQXB når du bestiller for å forsikre deg at du får rabatten!

  Ønsker dere en ren uke:)

  #spons #Freska #vaskehjelp #alenemor #tidsklemme

  4 Kommentarer skjul

  CamyReed

  14.01.2018 kl. 22:45
  åååå...det hørtes helt hærlig ut. Kunne godt tenkt meg det selv. Så bra du er fornøyd og får den samme personen:-)

  House of Nicole

  14.01.2018 kl. 23:14
  CamyReed: Ja og de yter også ekstra service. Om noe er ødelagt så gir de beskjed. En gang fikk vi godteri:)

  Helena Westergren

  15.01.2018 kl. 00:41
  du er flink!!

  House of Nicole

  15.01.2018 kl. 01:31
  Helena Westergren: Takk for det:)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no