hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 29.10.2017
 • SLIK FÅR DU ET MAROKKANSK INTERIØR!

  Hola! Her sitter det en med en kaffekopp i hånden og store drømmer i hodet. Siden jeg kan tenke har jeg vært fascinert av marokkansk interiør. Jeg ser for meg mønster, en lek med lys og skygge gjennom romdelere av vakkert treverk og metalllykter, kjølige blå fliser, store grønne palmer, deilige beduintepper, et kjøkken lagt av leire med kjeler og panner av metall, et soverom i hvit og beige. Ikke minst en puff av lær. Det er noe spesielt med marokkansk interiør. Eller hva synes dere? Elementer kan kjøpes litt omkring. Indiska har lykter, Kremmerhuset lærpuffer, Ellos og Home&Cottage selger romdelere og teppene får du tak i overalt om dagen.

  Er ikke dette til å drømme seg bort? Jeg bare ELSKER! Nå ønsker jeg dere en herlig søndag med masse kos. Ta vare på de du er glad i<3

  //Nicole

  #interiør #søndag #blogg #inspirasjon #marokkanskinteriør

  5 Kommentarer skjul

  spisogspar

  29.10.2017 kl. 12:38
  Så mye fint, likte veldig godt senge-gavlen <3

  House of Nicole

  29.10.2017 kl. 13:11
  spisogspar: Jeg vet! Ikke det letteste å få tak i her i landet;)

  Liv Unni

  29.10.2017 kl. 17:01
  Dette var et veldig fint innlegg:)) Elsker stilen!

  House of Nicole

  29.10.2017 kl. 19:39
  Liv Unni: Tusen takk, kjære deg;) Synes det å blande inn en eksotisk stil gjør interiøret mer spennende. Noen velger Afrika, Japan, India mens jeg liker Marokko. Kos deg på herlige Kypros:) Her er det fryktelig kaldt;)

  Påjaktetterflis

  03.09.2018 kl. 16:21
  Hei! Jeg er på jakt etter de flisene som er på bilde 3 (kjøkkenet), vet du hvem som har tatt bilde eller hvor jeg kan finne liknende fliser?

  House of Nicole

  09.09.2018 kl. 09:33
  Påjaktetterflis:
  Hei, beklager sent svar. Prøv på eBay, bare søk på «moroccan tiles».
  <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no