hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 22.10.2017
 • HJEMMEKONTOR DRØM

  Hallaisen! Nyter dere søndagen? Jeg drikker kaffe på kaffe og drømmer om et lite kontorhjørnet her hjemme. Spørs om det noen gang blir virkelighet siden plassen er så begrenset. Men: om jeg hadde innredet mitt hjemmekontor idag så hadde det sett slik ut:

  En "skyggeblå" vegg, den sorte Y stolen, en sortmalt trepult, en gammel lampe fra loppemarkedet, hvite blomster, en sort hvit stripete pute og denne vakre parketten som er vanlig i Paris sine storslagene leiligheter.

  Koselig og kjølig samtidig, gammelt og nytt, lyst og mørkt. Jeg elsker kontraster, de inspirerer meg. Gjennom kontraster oppstår det noe nytt. Hvilke kontraster liker dere?

  Klem fra

  //Nicole

  #hjemmekontor

  4 Kommentarer skjul

  julietalivstil

  22.10.2017 kl. 11:06
  veldig fin☺

  House of Nicole

  22.10.2017 kl. 11:22
  julietalivstil: Takk;) Har kanskje funnet et hjørnet hvor dette kan bli virkelighet??????

  Yvonne

  22.10.2017 kl. 11:17
  Jeg er veldig glad i den italienske eller franske land stilen men så har jeg et rom som er sånn koserom som er helt sånn bohem stil. Er gøy med interiør! Ha en fin søndag!!

  House of Nicole

  22.10.2017 kl. 11:24
  Yvonne: Vi har jo ofte ulike sider til vår personlighet. Er jo lov å være litt "utro" mot sin vanlige stil og prøve seg frem. En forandrer gjerne litt stil med årene. Nyt dagen du også<3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no