hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 07.07.2017
 • Terrasse inspo

  Nå hvor det er så fint ute har jeg hentet frem terrassemøblene igjen. Har litt begrenset med midler og derfor er ikke min terrasse helt ferdig stylet. Fikk gratis hagemøbler av en nabo som skal fikses opp og males. Har en grill som er tom for gass og ikke er blitt brukt siden 2011. Men jeg gir ikke opp. Hagemøbler er ikke øverst på prioriteringslista. Men det er lov å drømme og jeg vet hva jeg liker.

  Så her kommer min terrasse inspo:


  Bilder lånt fra Pinterest


  Dere kan gjenkjenne min interiørstil også ute?! Jeg liker svart hvit, grått, materialer som ubehandlet treverk, metall og kurv. Av blomster foretrekker jeg å kun velge hvite og grønne. Det blir en litt roligere og renere stil for meg da. ELSKER hvite blomster. Svarthvite puter og tepper. Ikke så mye dilldall, bare litt.

  Hva  er finere enn å spise på terrassen med barna? Og å grille med venner? Sommeren er det beste som finnes!

  Så med dette ønsker jeg deg en fantastisk fredag. Om du skal handle blomster, hagemøbler eller puter så har du kanskje fått litt inspirasjon her? Nyt sola, sommeren og været<3

  //Nicole

  #terrasse #inspirasjon #uteplassen #uterom #hagemøbler #interiørarkitekt

   

  LES OGSÅ: min stil

  LES OGSÅ: kjøkkenet mitt

   

   

   

   

  2 Kommentarer skjul

  Veronica

  08.07.2017 kl. 21:06
  Liker godt inspirasjonen din, og det trenger ikke koste allverden om en legger inn litt innsatsvilje og tålmodighet for å oppnå det en vil :) Nyt sommeren, og videre god helg :)

  House of Nicole

  08.07.2017 kl. 23:34
  Veronica: Det har du helt rett i! Bør finne frem symaskinen også;) Takk for oppmuntringen og god helg til deg også:)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no