hits

House of Nicole

- Design / Interiør / Livsstil -
 • 30.06.2017
 • Kjøkkenet mitt

  God morgen/dag til deg! Etter at vaskedama var her og sola skinte så innmari ivrig tok jeg en haug med bilder av kjøkkenet mitt. Nå er ikke mitt kjøkken akkurat spennende siden vi leier her om dagen. Men den blir hva jeg gjør den til, eller?! Lenge siden jeg har hatt interiørblogg nå. Det blir å prøve seg frem.

  På gulvet er det eikeparkett og kjøkkenet er fra Sigdal. Jeg liker veldig godt håndtakene av børstet stål, de er tjukke og robuste. Frontene er glatte og hvite mens benkeplaten er i en mørkgrå laminat. Helt straight. Jeg har et helt kjøleskap og et helt fryseskap fra Miele  med fronter i rustfritt stål. Disse er meget upraktiske, spesielt når en har barn. Det kommer stadig fingerspor på dem som må poleres vekk. Men de er fine å se på?! Og jeg er ellers meget fornøyd med størrelsen. Vi har stoler og bord fra Ikea og lystette gardiner fra Kid. Klokken på veggen har jeg kjøpt hos Illums bolighus i Oslo. Ellers har jeg lagt merke til at et kjøkken ikke er veldig koselig når det er helt tomt. Det må være litt hyggelig rot der;)

  Here it goes:

   

   


   
  Ellers ønsker jeg dere en herlig fredag<3 Ligger selv med en kraftig forkjølelse som jeg har slepet gjennom hele uka. Hadde egentlig planer om å dra til Ikea og kjøpe en kommode til klærne mine men lurer på om det må droppes. Halsen og hodet verker. Ja ja, men det går vel over;)

  #fredag #blogg #interiør #kjøkken #interiørblogg #houseofnicole

  2 Kommentarer skjul

  blomsterevasheksehus

  30.06.2017 kl. 11:39
  Så lekkert :)

  House of Nicole

  30.06.2017 kl. 11:43
  blomsterevasheksehus: Så bra du likte det:) Ha en flott dag!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  House of Nicole

  Fransk tysk interiørarkitekt: Har mange års erfaring både som interiørarkitekt, kjøkkenkonsulent og fra egen oppussing. Interiør er det beste jeg vet så jeg håper jeg kan inspirere deg:) //Nicole

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no